Bevisanalyse av 22 juli terroren

Dato
22 jul 2019
Tid
6:00 pm - 8:15 pm

Selv om det er 8 år siden 22/7-terroren, er på ingen måte alle åpne spørsmål avklart. Snarere tvert imot. Dess mer som avdekkes, dess mer er det som ikke stemmer med den offisielle forklaringen.

Rettssaken etter 22. juli terroren etterlot en mengde åpne spørsmål, og unnlot å forholde seg til store mengder bevismateriale fra terrordagen 22. juli 2011.

Uavhengig forsker Hans Gaarder kommer til å gjennomføre en bevisanalyse – presentert som en Crime Scene Investigation (CSI) – der faktiske bevis fra terroråstedene i regjeringskvartalet og på Utøya blir presentert og analysert.

Viktig bevismateriale i form av fotografier, videoklipp, vitneutsagn og annet vil bli lagt frem,  analysert og kommentert.

De uforklarlig mange sviktene i det offentlige beredskapsapparatet denne dagen og fraværet av en grundig og nøytral politietterforskning vil også bli belyst.

Tid: Mandag 22 juli kl. 18 – 20.15 (med 2 pauser)
Sted: Granåsvegen KulturLåve. Adr. er Granåsvegen 9, 2750 Gran. Parkering på tunet.

Bill. kr. 150,- i døren.

For mer info, ring / SMS 92 88 25 32 eller epost til info@hansgaarder.info.

Veibeskrivelse: Gran ligger nord for Oslo – midtveis mellom Oslo og Gjøvik. Kjør riksvei 4, sving av mot Gran sentrum før tunnelen og ta av vestover like nord for Gran sentrum (skilt mot Granavollen-Søsterkirkene). Ta til venstre opp Granåsvegen i krysset oppe på platået. Kjør 2-300 m og ta andre vei til høyre. Parkering på tunet.

Online bookings are not available for this event.

Bevisanalyse av 22 juli terroren

Laster kart ....

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


4 × fire =