Bilderberg-vorspiel

Dato
15 mai 2019
Tid
6:00 pm - 8:15 pm

Hvor
Sted
Gran


Bilderberg er det årlige møtet der maktens supertungvektere møtes.

Årets Bilderberg-møte arrangeres trolig i Canada torsdag 16 – søndag 19 mai. Det har vært norske deltagere på hvert Bilderberg-møte siden 1954. Norske politikere har lenge hatt en tendens til å ville «spise kirsebær med de store», på bekostning av sine egne landsmenn.

De mektige Bilderbergerne kommer sammen bak svært lukkede dører med solid munnkurv etterpå om hva det ble fattet enighet om på møtet.

Nordmenn opplever i stadig større grad å ha blitt fratatt selvråderetten, til tross for at Norge har sagt NEI til EU. Dette skyldes i betydelig grad Bilderberg.

Norske nøkkelpolitikere som Erna Solberg, Siv Jensen, Gro Harlem Brundtland og Jens Stoltenberg har alle deltatt på Bilderbergmøter.

Den velinformerte og frittalende forsker og foredragsholder Hans Gaarder kommer til å gå gjennom viktige sider ved Bilderbergs historie og fordekte makt-utøvelse og betydningen av dette for Norge.

De svært rike og supermektige bilderbergerne har som en av sine målsettinger å skaffe seg kontroll over ulike nasjoners energi-ressurser. Det norske Acer-vedtaket som innebærer at den nasjonale kontrollen over distribusjonen av norskprodusert kraft ser ut til å bli overdratt til andre, bør også sees i lys av den skjulte Bilderberg-makten.

Den informative og tankevekkende avsløringen av Bilderbergs skjulte makt-aktiviteter inkl utpeking av nøkkelpersoner vil være fylt med unike fotografier, korte og informative lyd- og videoklipp og fyldig bakgrunnsinformasjon.

Tid: Onsdag  15 mai kl. 18 – 20.30 (med 2 innlagte pauser)
Sted: Granåsvegen Kulturlåve på Gran (midtveis mellom Oslo og Gjøvik)
Adr. Granåsvegen 9, 2750 Gran (parkering på tunet)

Det blir uformelt samvær i Låven etterpå, som et «Bilderberg-vorspiel» kvelden før årets Bilderbergmøte begynner.

Bill.: Kr. 150,- i døren

For praktisk info ring/SMS 92 88 25 32

Veibeskrivelse: Gran ligger nord for Oslo – midtveis mellom Oslo og Gjøvik. Kjør riksvei 4, sving av mot Gran sentrum før tunnelen og ta av vestover like nord for Gran sentrum (skilt mot Granavollen-Søsterkirkene). Følg skilt mot Søsterkirkene og ta til venstre opp Granåsvegen i krysset oppe på platået. Kjør 300 m parkering på tunet foran KulturLåven.

Online bookings are not available for this event.

Bilderberg-vorspiel

Laster kart ....

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


ni − = 7