Fra 3D Til 5D Workshop

Dato
18 aug 2019
Tid
11:30 am - 4:45 pm

Jorden er i ferd med å endres fra 3 dimensjon (3D) til 5 dimensjon (5D). Dette er et spennende og aktuelt tema som også er i ferd med å påvirke våre liv. Hva bør vi vite og hva bør vi gjøre…?

3D  → 5D WORKSHOP er en mulighet for å komme sammen og utveksle innsikter og erfaringer.

Tid: Søndag 18 august
Sted: Granåsvegen KulturLåve,  adr. Granåsvegen 9   2750 Gran

Program:
Kl 11 – 12            Ankomst og lunch

Kl 12– 13             Første presentasjon: Hva er det egentlig som skjer?
Fokus er på vår vertsplanet Jorden; om Jordens ukjente forhistorie, info om menneskenes alvorlige herjinger med Jorden i forrige århundre og omstendighetene rundt oppstarten av transformasjonsprosessen som pågår.

Kl 13 – 13.30      Pause

Kl 13-30  – 14.30  Andre presentasjon: Hva bør vi vite?
Jordens egenfrekvens (Jordpulsen – kjent som Schumann-resonansen) har økt merkbart i flere å. Dette har ulike konsekvenser som det vil være nyttig å kjenne til.

Kl 14.30 – 15       Pause

Kl 15  – 16           Tredje presentasjon: Hvordan heve sine personlige vibrasjoner.
Mental og fysisk tilpasning til Jordens økende vibrasjoner tilsier at vi bør heve våre individuelle vibrasjoner. Denne presentasjonen ble holdt på konferansen BEVISSTHETSSPRANGET på Sola i juni i år med svært god respons fra deltagerne.

Kl 16.30                 Oppsummering og uformelt samvær

Workshop-formen innebærer at deltagerne kan dele sine egne innsikter og personlige opplevelser underveis sammen med spørsmål og kommentarer både under presentasjonene  og i pausene.

Presentasjonene er informative og varierte med informasjon fra mange kilder om en rekke relevante temaer og vil bli holdt av Hans Gaarder som har spisskompetanse på håndtering av vanskelig tilgjengelig informasjon.

Billetter som inkluderer 3 foredrag – lunch – kaffe/te/mineralvann koster kr. 295,- og kan kjøpes via Vipps 92 88 25 32.  Begrenset antall plasser.

V E L K O M M EN til 3D → 5D WORKSHOP søndag 18 august!

Adkomst: Veibeskrivelse: Gran ligger nord for Oslo – midtveis mellom Oslo og Gjøvik. Kjør riksvei 4, sving av mot Gran sentrum før tunnelen og følg skilt mot Granavollen-Søsterkirkene. Ta til venstre opp Granåsvegen i krysset oppe på platået. Kjør 2-300 m og ta andre vei til høyre. Parkering på tunet.

Adr. er Granåsvegen 9, 2750 Gran.

Online bookings are not available for this event.

Fra 3D Til 5D Workshop

Laster kart ....

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


+ fem = 10