Står Vatikanet for fall? Presentasjon om Vatikanet

Dato
21 okt 2016
Tid
5:00 pm - 7:30 pm

Selv om alvorlige avsløringer har rammet Vatikanet de senere årene, gjenstår ennå mange mørke flekker på et omfattende kriminelle rulleblad til en virksomhet som har fått operere i det skjulte og i praksis har vært hevet over alle lover.

I disse dager velges en ny JESUITT-GENERAL, noe som er en historisk begivenhet. Det er jesuitt-generalen, som kalles DEN SORTE PAVEN, som er Vatikanets toppsjef. Dagens pave Francis er jesuitt av lavere grad, og har dermed fått en ny sjef, som han gjennom sin jesuitt-ed er forpliktet til å adlyde i ett og alt, uansett hykleri og avledningsmanøvrer som finner sted i offentligheten.

Den nye jesuitt-toppsjefen kommer til å bli presentert og analysert i lys av aktuelle situasjoner som krigen i Syria, presidentkandidaten Donald Trumps jesuitt-tilknytning og at vi nå lever i «avsløringenes tidsalder»…

Utskiftingen av jesuitt-generalen innebærer at pave Francis har fått en ny sjef, som han gjennom sin jesuitt-ed er forpliktet til å adlyde i ett og alt.

Den nye jesuitt-toppsjefen kommer til å bli presentert og analysert.

Vatikanets meget mektige halv-hemmelige organisasjoner Malteserordenen (SMOM) og Jesuitt-Ordenen (IHS) og deres medvirkning til mange dystre hendelser i forrige århundre vil bli avslørt og presentert.

Vatikanet disponerer ufattelige rikdommer som ikke har kommet menneskeheten til gode. Mange mennesker i såkalt katolske land er blant verdens fattigste…

Den velinformerte og frittalende forsker og foredragsholder Hans Gaarder kommer til å holde en presentasjon om Vatikanets skjulte makt og mørke innflytelse med vekt på hendelser i moderne tid.

Entré kr. 100,-   Bill. ved scenen.

Tid: Fredag 21. oktober kl. 17 – 19.30 (inkl. 2 pauser)

Sted: Eldorado Bokhandel i Oslo Sentrum (adr. Torggt. 9)

Presentasjonen vil foregå på scene 1 i Eldorado Bokhandel, som er i første etasje (forbi kassen og inn til høyre).

Vel møtt til en fyldig, lettfattelig og tankevekkende avsløring av det virkelige Vatikanet!

Online bookings are not available for this event.

Står Vatikanet for fall? Presentasjon om Vatikanet

Laster kart ....

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


− tre = 4