Illuminati sliter nå

Det mystiske og tidligere praktisk talt allmektige hemmelige selskapet ILLUMINATI sliter nå på ulike fronter.

Her er 10  eksempler på hendelser og trender som har gått imot Illuminatis interesser i 2016.


1. Maktsjiktet i Illuminati eldes og er i ferd med å slippe opp for blod(slinjer)

Deler av toppsjiktet i dagens Illuminati utgjøres av oldinger; riktignok vitale oldinger, men like fullt oldinger. Det skorter på tilvekst av nye Illuminati-kadre med vitalitet og kynisme i maktposisjoner.

Her er noen av dagens mektige Illuminatier som sliter stadig mer med å holde maska bak sine fasader:

Viktige deler av toppsjiktet i Illuminati utgjøres av oldinger; riktignok vitale oldinger, men like fullt oldinger.

Viktige deler av toppsjiktet i Illuminati utgjøres av oldinger; riktignok vitale oldinger, men like fullt oldinger.


2. Brexit – den britiske EU-utmeldingen er en strek i regningen for NWO-prosjektet (NWO)

Brexit – den britiske EU-utmeldelsen – var som en kjepp som ble kastet inn i eikene i et av hjulene for Illuminatis langsiktige planer om en verdensregjering; som er kjent som New World Order.

Det britiske folket valgte å ta tilbake sin selvstendighet fremfor å forbli i et stadig mer udemokratisk EU

Det britiske folket valgte å ta tilbake sin selvstendighet fremfor å forbli i et stadig mer kriserammet og udemokratisk EU

Ironisk nok var det den britiske Illuminati-politikeren David Cameron, som lanserte ideen om en folkeavstemning for/imot britisk utmeldelse av EU; en mulighet som mer enn 17 millioner britiske borgere benyttet seg av ved å stemme JA til britisk EU-exit – BREXIT i folkeavstemningen i juni 2016, hvoretter Illuminati-Cameron gikk av som statsminister…

David "read my hands" Cameron (Illuminati-topper kommuniserer gjerne med tegnspråk i det offentlige rom) holdt i alle fall sitt ord om å gjennomføre BREXIT-referendum. Exit Cameron...

David «read my hands» Cameron (Illuminati-topper kommuniserer gjerne med tegnspråk i det offentlige rom) holdt i alle fall sitt ord om å gjennomføre BREXIT-referendum…Exit Cameron…

3. Assad-regimet i Syria er ennå ikke blitt styrtet av Illuminati

Styrting av regimer verden rundt har lenge vært praktisert som «rutinemessig illegal væpnet intervensjon» i regi av USAs militære styrker og USAs etterretningsorgan CIA med samarbeidspartnere.

I 2003 tok det mindre enn 2 måneder fra væpnede aksjoner startet til Saddam Husseins regime i Irak var blitt styrtet. I 2011 tok det mer  enn 6  måneder fra væpnede aksjoner startet til Muammar al-Gaddafis regime i Libya var blitt styrtet.

Det tok noe mer tid å styrte det stabile regimet i Libya fordi det ble benyttet «skitten kamuflasje»  omtalt som «opprørere» og «borgerkrig«, for å skjule at det var Illuminatis jernhånd som nok en gang stod bak et statskupp. At Illuminati-Rothschild allerede før Gadaffi-regimet var blitt ryddet av veien hadde slått kloa i Libyas sentralbank og opprettet en ny sentralbank i Benghazi beviser dette med all tydelighet…

Nå har Illuminati-USAs «skitne koalisjonskrig» mot Bashar al-Assads regime i Syria pågått i mer enn 5 år uten å ha lykkes i å forårsake særlig annet enn praktisk talt grenseløse menneskelige lidelser for sivilbefolkningen.

Et regimeskifte i Syria er minst like langt unna som i 2011… Mektige militærmakter som Russland, Kina og Iran har stadig tydeligere og mer aktivt gått inn og støttet det legitime regimet i Syria.

Det som kan ha vært "en koselig forbrødring" mellom etterretningspersonell fra USA, Storbritannia, Qatar, Israel, Saudi-Arabia og Tyrkia - På felles kriminelt Illuminati-oppdrag med å fjernstyre ISIS-terrorister fra sine base inne i Syria - fikk en brå slutt da de ble slått ut av en russisk bunker-busting krysserrakett den 20. september 2016.

Det som kan ha vært «en koselig forbrødring» mellom etterretningspersonell fra USA, Storbritannia, Qatar, Israel, Saudi-Arabia og Tyrkia – På felles kriminelt Illuminati-oppdrag med å fjernstyre ISIS-terrorister fra sine base inne i Syria – fikk en brå slutt da de ble slått ut av en russisk bunker-busting krysserrakett den 20. september 2016.

Opplyste syriske borgere som denne jenta er fullt klar over hvilke mørke krefter som står bak ødeleggelsen av deres land, og HVORFOR dette skjer…

https://www.youtube.com/watch?v=TQ3niMs8tZY


4. Illuminatis løpegutt Barack Obama må snart gi fra seg makten

USAs president Barack Obama – som av mystiske årsaker ble tildelt Nobels Fredspris i sitt første presidentår i 2009 – har ført en aktiv krigs- og provokasjonspolitikk som om mulig har overgått sin utskjelte forgjenger George W. Bush fra Illuminati-dynastiet Bush.

President Barack Obama - med eller uten gyldig fødselsattest - har med sin slikke og nazi-aktige fremferd gitt mange assosiasjoner til Hitler. Om få måneder - i januar 2017 er det slutt for Obama som nøkkeloperatør for en rekke livsfiendtlige Illuminati-operasjoner; fra microchipping og GMO-dyrking til krigsprovokasjoner...

President Barack Obama – med eller uten gyldig fødselsattest – har med sin slikke og nazi-aktige fremferd gitt mange assosiasjoner til Hitler. Om få måneder – i januar 2017 er det slutt for Obama som nøkkeloperatør for en rekke livsfiendtlige Illuminati-operasjoner; fra microchipping og GMO-dyrking til krigsprovokasjoner…

5. DEN SORTE PAVEN i Vatikanet har gitt fra seg makten

Vatikanets øverste sjef er ikke paven («den hvite paven»), men jesuittgeneralen.  Med paven som kaller seg Francis er dette enda mer tydelig, ettersom han selv (Jorge Mario Bergoglio fra Argentina) er jesuitt, og dermed underlagt jesuittveldets kommandostruktur med kadaverdisiplin.

Mange anser jesuittgeneralen, kjent som DEN SORTE PAVEN, for å være verdens mektigste mann.

Under jesuitt-toppmøtet som omtales som «jesuitt-kongregasjonen» eller General Congregation (GC) valgte den sittende jesuittgeneralen Adolfo Nicolás Pachon fra Spania å gå av. Informasjon om valget av hans etterfølger i DEN SORTE PAVE-stolen finnes på jesuitt-toppmøtets egne nettsider her:
http://gc36.org/how-will-the-congregation-elect-the-new-superior-general/

 

Om denne elegante konfrontasjonen av jesuitt-generalen «på flatmark» var en medvirkende årsak til at Adolfo Pachon valgte å kaste inn håndkleet skal være usagt. Denne videoen viser at jesuittene ikke så lett som før kan operere fritt fra kulissene med sine avanserte former for mørkt maktspill –

Det er Vatikanet og i særdeleshet jesuitt-ordenen som utgjør toppsjiktet i den skjulte maktens Illuminati-pyramide:

Jesuitt-ordenen utgjør toppsjiktet i den skjulte maktens pyramide

Jesuitt-ordenen utgjør toppsjiktet i den skjulte maktens pyramide

6. Illuminati-kandidaten Hillary Clinton sliter med helsa og med valget

Hillary Clinton - den homoseksuelle ektefellen til tidligere president Bill Clinton - er en initiert heks ("witch") i det okkulte Illuminati. Her gjør hun tegnet "the horns" i all åpenhet; et tegn som betyr "jeg dyrker djevelen", "jeg er en ekte heks" m.v.

Hillary Clinton – den homoseksuelle ektefellen til tidligere president Bill Clinton – er en initiert heks («witch») i det okkulte Illuminati. Her gjør hun tegnet «the horns» i all åpenhet; et tegn som betyr «jeg dyrker djevelen», «jeg er en ekte heks» m.v.

Stadig flere stopper opp og stusser over det som ser ut til å være betydelige helseproblemer hos Hillary («Illary»?) Clinton. Her er noen videoer som kaster lys over dette:

Hillary Clinton Faints 11. september 2016:
https://www.youtube.com/watch?v=v2ePyLt6K6M

Hillary Clinton’s Illness Revealed:
https://www.youtube.com/watch?v=Zr1IDQ2V1eM

PARKINSON’S EXPERT: Hillary had MULTIPLE TREMORS during 1st debate

7. Nye millioner av jordens borgere fortsetter å  ”våkne opp”

Tidligere topp-illuminatier som her Zbigbiew Brzezinskii – som er president Obamas mentor(!) – kommer her med et hjertesukk i en lukket forsamling om hvor forbasket vanskelig det er blitt å KONTROLLERE befolkningen nåtildags…

Zbigniew Brzezinski blant sine egne: Før var det lettere å kontrollere en million mennesker enn å drepe dem – men nå er det blitt sååå vanskelig å kontrollere dem at…

8. Putins Russland og BRICS-landene GÅR IMOT Illuminati

Russlands president Vladimir Putin som verden over fremstår med stadig mer karisma, finesse og ansvarlighet har i lengre tid forpurret og tildels blokkert ulike Illuminati-fremstøt.

BRICS-samarbeidet inngår som et element i dette.

BRICS-landene utgjør en betydelig andel av verdens befolkning, areal, verdiskapning og finansielle ressurser.

BRICS er en forkortelse for disse landene: Brazil 200 millioner innbyggere - Russia 140 millioner - India 1300 millioner - China 1400 millioner - South Africa 55 millioner. Bildet er fra BRICS-toppmøtet i Brasil i 2014.

BRICS er en forkortelse for disse landene: Brazil 200 millioner innbyggere – Russia 140 millioner – India 1300 millioner – China 1400 millioner – South Africa 55 millioner. Bildet er fra BRICS-toppmøtet i Brasil i 2014.

9. Stadig flere vender (Illuminati-kontrollerte) hovedmedia ryggen

En gang var nordmenn verdens mest avislesende folk; det var mange av oss som benyttet TV og aviser som hovedinformasjonskilder «for å forstå mer av hva som skjer i verden».

09-hovedmedia-sliter-620

Norske papiraviser som VG, Dagbladet og Dagens Næringsliv er i fritt fall, og TV2 er inne i sin verste krise noensinne. Skulle vi gråte? Hvorfor ikke bringe til torgs flere EKTE AVSLØRINGER om Illuminati og den skjulte makten og mye mye mer – eller i det minste innrømme at norske hovedmedia ikke driver særlig mer enn et skittent spill for å føre massene bak lyset…?

Nå har det gått opp for stadig flere at propaganda, intetsigenheter, avsporinger og regelrett løgn er faste og viktige elementer også i norske hovedmedia, som helt til nå har vært rigget og kontrollert av Illuminati (i praksis ved at vestlig etterretning som CIA har hatt siste ord i hva og hvordan info skal formidles. Tusenvis av norske journalister, redaktører og etterretningsansatte har vært medløpere i denne svikefulle journalistikken der det viktigste hele tiden har vært – å holde skjult hvordan hovedmedia egentlig drives…)

10. Stadig nye forsøk på å fyre opp tredje verdenskrig mislykkes…

Planlegging og gjennomføring av storkriger har lenge vært en Illuminati-spesialitet. Dette var tilfelle både med første og andre verdenskrig, som er beskrevet ganske presist i en korrespondanse mellom topp-illuminatiene Albert Pike og Giuseppe Mazzini mange år før krigene fant sted.

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/vil-jesuittene-og-frimurerne-klare-a-starte-3-verdenskrig/

Det er nå 5 år siden jeg publiserte denne artikkelen på Nyhetsspeilet.no, og til tross for litt småstøy og nøtte-provokasjoner fra USA og NATOs militære i 2016 så er storkrigen like langt unna…

"Titanenes kamp" forløper istedet som årets farse fra måned til måned... Stadig nye militære nøtte-provokasjoner fra USA og NATOs side mot det fredelige Russland blir møtt med fasthet og finesse; både psykologisk og militært fra Russlands side. Den russiske bjørn lar seg ikke plukke på nesen av noen småmygg eller spyfluer... Men DET MÅ SIES at nå bør sannelig flere borgere i vestlige land få opp øynene og for hva som faktisk skjer: Det er jo VÅRE INTERESSER som president Putin ivaretar... Eller ønsker du virkelig et Norge i krig...?!

«Titanenes kamp» forløper istedet som «Årets farse» fra måned til måned… Stadig nye politiske og militære nøtte-provokasjoner fra USA og NATOs side mot det fredelige Russland blir møtt med fasthet og finesse; både psykologisk og militært. Den russiske bjørn lar seg ikke plukke på nesen av noen småmygg eller spyfluer…
Men DET MÅ SIES at nå bør sannelig flere borgere i vestlige land få opp øynene for hva som faktisk foregår foran våre neser: Ser de ikke at deres egne regjeringer, militære og etterretning samt deres løgnaktige og propagandistiske hovedpresse forsøker å fremprovosere en storkrig (dette gjelder ikke minst «norges bidrag» fra regjering, militære og hovedmedia)…?  Det er jo VÅRE INTERESSER som president Putin ivaretar ved å vise at han velger freden…! Det er bare noen få Illuminati-topper som virkelig mener at DE ØNSKER SEG KRIG… Hvis du ikke deler deres syn, hva med å se situasjonen i øynene…?

6 thoughts on “Illuminati sliter nå

 1. Rolf Tømmerås

  hva jeg her leser er i stor grad i tråd med mine tanker om situasjonen i verden i dag.
  Jeg la inn omtrent denne min kommentar også i ABC nyhetene i går. :
  ..den uforstanden og provokasjonene, nå nærmest krigshissing, mot Putin og Russland, skaper ikke fred..det kan skape WW3 .! så kan dere takke «faen» for det.. dvs NATO (USA) og div elementer i EU..deriblandt Norge..som ikke forstår å oppføre seg. . Grunnen er kan hende mulig noen illuminati – topper også i vårt såkalte fredelige land, som nå oversvømmes av uekte flyktninger og immigranter .
  De fleste må ut, de er ikke ønsket av folket av flere årsaker.
  Også USA (NATO)soldatene som er troppet opp, må ut av vårt land..også ut av EU. For fredens skyld, gjør noe vettugt for den, stopp provokasjonene mot Russland! søk fred, uten trusler og soldater .!
  Jeg ser frem til forhåpentlig nytt styre i USA , (uten Obama eller Clinton, EU – oppløsning og selvfølgelig ny valg i Norge.

  Svar
 2. Thorbjørn Erlandsen

  Ja det ser nesten ut som alt går av seg selv.Hvis man gir minst mulig av sin oppmerksomhet til disse folka så tappes enegien fra dem og da kan man heller bruke sin energi på utvikle alt det gode og alle andre muligheter som finnes i denne verden.

  Svar
 3. Tilbaketråkk: Illuminati kämpar nu – Bakom kulisserna

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


× fem = 35